Raam rolhorren

Raam rolhorren

Ontdek het ultieme gemak en comfort met onze innovatieve raamrolhorren! Speciaal ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, bieden onze raamrolhorren een naadloze oplossing voor iedereen die wil genieten van frisse lucht zonder de hinder van vervelende insecten.

Stel je voor: je hebt een prachtig Velux dakraam dat je graag open wilt houden om die verkwikkende bries binnen te laten, maar je wilt ook niet dat ongenode gasten zoals vliegen je serene ruimte binnendringen. Hier komen onze raamrolhorren te hulp. Met hun slimme ontwerp kun je je raam openen en sluiten zonder ook maar een seconde te verspillen aan het verwijderen van de hor.

Of het nu gaat om het creëren van een rustige leesruimte, een comfortabele werkplek of gewoon het genieten van het weer vanuit het comfort van je huis, onze raamrolhorren zijn jouw betrouwbare schild tegen insectenplagen. Ze passen perfect op je kozijn en zijn speciaal ontworpen voor gebruik met Velux dakramen, waardoor je ongehinderd kunt genieten van de buitenlucht terwijl je interieur vrij blijft van hinderlijke insecten.

Kies voor het gemak van soepel op- en afrollen wanneer je het nodig hebt, en profiteer van een esthetisch aantrekkelijke oplossing die naadloos in je interieur past. Onze raamrolhorren zijn jouw partner in comfort, frisheid en gemoedsrust. Ervaar vandaag nog het verschil dat ze kunnen maken!

Extra gegevens

Euro met standaard ral kleur RAL 9001 of RAL 9010 RAL7016

U wilt een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!