Plissé Hordeur 22

De innovatieve Plissé Hordeur 22, vervaardigd door horrenexpert, biedt een eigentijds en functioneel ontwerp. Deze hordeur kan moeiteloos en geruisloos bediend worden, zonder gebruik te maken van de traditionele kettingmechanismen die typisch zijn voor ouderwetse Japanse plissé hordeuren. Met een opmerkelijke slankheid van slechts 22 mm, leeft de Plissé Hordeur 22 volledig op naar zijn naam.

Het robuuste frame van de hordeur is geconstrueerd uit duurzame aluminium profielen, met afmetingen van 42 mm x 22 mm. De nauwkeurig in verstek gezaagde hoeken van de zij- en bovendorpel worden stevig bijeengehouden door zwaar uitgevoerde aluminium verstekhoeken. De geleiderail aan de onderzijde van de hordeur heeft een minimalistische hoogte van slechts 4 mm, waardoor deze volledig onopvallend is.

Het plissé gaas, uitgevoerd in een stijlvolle antracietkleur, voegt een vleugje luxe toe aan het geheel. De Plissé Hordeur 22 is speciaal ontworpen voor eenvoudige “op de dag” montage, en biedt daardoor een praktische oplossing voor iedere ruimte.

U wilt een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!